BAS DE MEIJER

Betrokken verhalenverteller in beeld en woord
Wat ik doe, doe ik met veel persoonlijke aandacht

Altijd ben ik op zoek naar verhalen. Van en voor bedrijven, instellingen en mensen. Veel verhalen vertel ik beeldend, stilstaand of bewegend.  Naast de camera schrijf ik, van achtergrondverhaal tot interview. Kenmerkend is de betrokkenheid tot het onderwerp. 

Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken om het verhaal dat jij wil vertellen om te zetten in beeld en/of tekst!

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Mijn expertise is breed inzetbaar, mijn betrokkenheid altijd aanwezig
REPORTAGE

Ik maak reportages in allerlei soorten en maten. Een congres, een bedrijfsreportage of een reportage voor een blad. Ik leg de verhalen graag vast.

PORTRETTEN

Portretten met een menselijke blik. Of het nu voor een profielfoto, een redactioneel portret of een foto voor aan de muur.

COMMERCIEEL

Om een product of een dienst goed te verkopen heb je een verhaal nodig. Ik verbeeld dat graag voor je.

JOURNALISTIEK

Snelle verslaglegging in één of meerdere beelden die gelijk laten zien waar het om gaat. Daar ben ik goed in.

TEKSTEN

Een verslag nodig, een bespreking of een mooi en betrokken interview? Verhalen maak ik niet alleen in beeld, ook in woord.

BEELDBANK

Het kan prettig zijn om een set foto’s te hebben die je kunt gebruiken om jouw verhaal te vertellen. Zo’n beeldbank maak ik graag voor je.

Privacy Settings
Ik gebruik cookies voor bepaalde functionaliteit, zoals het embedden van content en het tellen van het aantal bezoekers. Als deze site bekijkt via de browser kun je cookies beperken, tegenhouden of weggooien via de settings van de browser. Er wordt ook gebruik gemaakt van content en scripts van derden die mogelijk tracking cookies gebruiken. Hieronder kun je aangeven van welke partij je de cookies wil accepteren. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en de verwerking van data via deze site, lees dan de Cookie- en privacyverklaring
Youtube
Sta cookies toe van - Youtube
Vimeo
Sta cookies toe van - Vimeo
Google Maps
Sta cookies toe van - Google